Gamned genomineerd voor Trends Gazellen

Awards / News

  • 30/04/2024
    18:00 - 23:00
  • Maison de la Poste, Rue Picard 5/7, 1000 Bruxelles
Gamned, expert in programmatic media, maakt dit jaar kans om een Trends Gazelle te worden. Dit jaar organiseren Trends en Trends-Tendances die nominatie voor de 23ste keer. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. 

Bekroningen tot Trends Gazellen worden door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid en regionale erkenning. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in de cash-flow.

"Een nominatie waar je niet eens voor moet solliciteren of inschrijven geeft blijk van erkenning en daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Deze nominatie is een erkenning van ons harde werk en toewijding de afgelopen jaren om Gamned op de kaart te zetten als innoverend en vooruitstrevend media agency," klinkt het bij Gamned. "Nu we 2024 ingaan, zijn we vol energie en klaar om te blijven innoveren, groeien en een drijvende kracht te zijn voor positieve verandering."

De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd. Nadien volgen de nationale Trends Gazellen, een selectie van de provinciale laureaten. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd: kleine, middelgrote en grote.

"Ik ben blij dat ons bureau genomineerd is voor de Gazelleprijs. We zijn begonnen als een tradingdesk en evolueren naar een wendbare, performante media-entiteit. Op onze reis, onze veerkracht en de veelbelovende toekomst die zich in onze mediaonderneming ontvouwt," zegt Catherine Hubaut, managing director van Gamned.  

Vanaf februari 2024 ontdek je wie de Gazellen zijn in Trends en op Kanaal Z. De nationale uitreiking van de Trends Gazellen zal plaatsvinden op 30 april in de vorm van een netwerkevent dat gratis is voor alle genomineerde Gazellen van 2024. Daarnaast staat het evenement open voor iedereen tegen financiële deelname.