Gardena is Best Gardening Brand 2024!

Awards / Best Brands / News / Research

Serviceplan en GfK delen dezelfde passie: Building Best Brands. Op 21 maart, tijdens de Best Brands Awards, onthulden ze de 20 winnaars van de editie 2024, bepaald door een enquête onder 4.500 consumenten. Duik hier in een exclusief interview met Niko Huysegoms, managing director van Husqvarna. Geniet van de inzichten!

"Cruciaal in deze tijden is een sterk merk waar consumenten op vertrouwen, een merk dat zowel betrouwbare kwaliteit en innovatieve oplossingen biedt als een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij een duurzaam productaanbod hoort een lange levensduur en de herstelbaarheid van het product, in combinatie met een goede after-sales service. Gardena heeft voor een toekomstgerichte benadering gekozen bij het gebruik van gerecyclede materialen (voornamelijk uit consumentenafval) in duurzame consumptiegoederen. Dit niet alleen in de producten, maar ook in de verpakkingen.

Ondanks het feit dat 2023 een uitdagend jaar was betreffende het afnemende consumentenvertrouwen en de daaruit voortvloeiende gewijzigde bestelschema’s voor de detailhandel, zijn we erin geslaagd onze marktpositie te behouden en zelfs uit te breiden door marktaandeel te winnen.

De missie van Gardena is gepassioneerde tuiniers te helpen om elk hun specifieke tuindromen te verwezenlijken. Voor sommigen is dat de traditionele tuin rondom het huis en een terras. Voor anderen is dat zoeken naar slimme oplossingen om tuinieren gemakkelijker te maken en vervelende taken te automatiseren. En stadsbewoners hebben dan weer slechts een klein perceel of balkon. Maar ze hebben allemaal gemeen dat ze veel geven om het groen rondom hen, groot of klein."

Wil je meer weten over hoe je een Best Brand kunt worden of blijven? Neem dan contact op met het Best Brands-team via info@bestbrands.be.