Gerety Jury Insights uit de hele wereld

Awards / News

De Gerety Awards jury insight panels vinden plaats van 7 tot 17 juni. In elk panel zitten enkele juryleden van die Gerety Awards van verschillende locaties om favoriete werken te bespreken en het bureau van het jaar van hun land bekend te maken.
De Gerety Awards profileren zich als een van de belangrijkste ijkpunten voor de reclame-industrie en een voorspeller voor andere award shows in 2021: "Gerety is de enige creatieve prijs die adverteerders kan laten zien welke campagnes resoneren bij 's werelds machtigste consumenten: daarmee zet het een nieuwe maatstaf voor creatieve communicatie die relevant is voor de marktrealiteit."

De panels zijn te volgen op Facebook, LinkedIn en Eventbrite. En de locaties? Londen, Lagos, Milaan, Boedapest, Toronto, Santiago, Berlijn, Singapore, Los Angeles en Parijs.
Terzijde: de portfolio-categorie, met onder meer het Agency of the Year, is volgeboekt, maar voor de andere categorieën/categorieën is het nog tot 14 mei mogelijk om nog cases in te sturen, zie www.geretyawards.com.