Gert Pauwels is Accenture Interactive Belux lead

News / People

Kunstmaan | Accenture Interactive heeft Gert Pauwels benoemd als Accenture Interactive Belux lead. Met ruime ervaring en een carrière in reclamebureau TBWA vindt Kunstmaan Pauwels de uitgelezen persoon om zijn bureau te leiden in een volgende sprint en aanhoudende groei voortvloeiend uit een aantal recent gewonnen opdrachten. 

“Het gaat snel. Meer en meer bedrijfsleiders van een steeds verenigder C-suite erkennen het belang van een nieuwe benadering via customer-centric business modellen en marketing gebracht door een totale Experience Transformatie. Pauwels brengt een veelbesproken carrière met zich mee en een brede waaier aan leiderschapservaring, wat hem uitermate geschikt maakt om ons te leiden naar de exponentiële groei die in het vooruitzicht ligt gezien we steeds nauwer samenwerken met bedrijven in België en Luxemburg die het Experience-led business model als de toekomst omarmen, zegt Claude Chaffiotte, Accenture Interactive Gallia lead.

“Het is een spannend moment in de geschiedenis en evolutie van onze sector. We hebben steeds meer bewijs dat een aanpak waarin disciplines als marketing, reclame en technologie afzonderlijk van elkaar opereren is voorbij. Accenture Interactive toont de kracht van de Experience-propositie elke dag opnieuw; door haar werk en de groeiende groep talenten slaagt het agency erin het leven van mensen beter te maken. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit boeiend verhaal en dit dynamisch team van experts te leiden naar verdere groei en ontwikkeling,” besluit Pauwels.