Golazo en Deloitte zoeken sterke bedrijven

Agenda / Communication / News

Spartacus01052016-95De Spartacus Strongest Company - van Golazo en Deloitte - is de allereerste en de enige obstakelrun die exclusief voor bedrijven is voorbehouden. Het wordt het meest uitdagende teamevent van het jaar,  dat plaatsvindt op zaterdag 7 oktober in het Energy Park in Averbode.

Deelnemende bedrijven moeten in teams van 6 een parcours van 10 kilometer met 25 uitdagende obstakels afleggen. Bij minstens 10 obstakels is hulp van de collega- teamgenoten essentieel. Samen lopen en finishen is dus een must! Spartacus Strongest Company is daarmee ook het ideale evenement om de teamgeest aan te scherpen.

Na de sportieve inspanning kunnen alle deelnemers en teams met elkaar relaxen, verbroederen en napraten over de prestaties tijdens de Spartacus BBQ en genieten van de Spartacus Party. De “Strongest Teams” en de “Strongest Company” worden tijdens de party in de bloemetjes gezet. Deloitte is presenting partner van de Spartacus Strongest Company. “We streven er bij Deloitte al jaren naar om een fit bedrijf te zijn,” zegt Piet Vandendriessche, CEO van Deloitte. “Dit doen we via tal van initiatieven zoals het Energise@Deloitte programma. In het begin trok dat voornamelijk veelsporters aan, maar stilaan groeide dat platform en kregen ook occasionele sporters en zelfs niet-sporters de smaak te pakken. Dat creëert een leuke dynamiek in de firma. We willen ook andere bedrijven aanmoedigen om te bewegen en dan is een challenge als deze Spartacus Strongest Company een gedroomde kans.”

Inschrijven voor de Spartacus Strongest Company kan - enkel in teams van 6 - vanaf nu via www.strongestcompany.be.