Google Premier Partner badge voor The Reference

The Reference Google Premier

Communication / News

The Reference Google PremierDe Google Premier Partner badge is een recent gecreëerd kwaliteitslabel dat door Google alleen aan de best presterende bureaus wordt toegekend. Enkel partners die een substantieel  klantenportfolio beheren en uitmuntende resultaten kunnen voorleggen aan hun klanten, kunnen de badge ontvangen. Premier Partners moeten aan bijkomende certificeringsvoorwaarden voldoen en kunnen op extra support van Google rekenen.

Het Gentse full service digital agency The Reference heeft met z’n 17 Certified Adwords en Analytics professionals de voorbije jaren een sterke online marketing poot uitgebouwd. Bovendien kan het team ook een resem individuele certificeringen voor Mobile, Video, Display Advertising en voor Shopping voorleggen. “Die state-of-the-art kennis gekoppeld aan onze ervaring met grote (internationale) A-merken, stelt ons in staat om de business van onze klanten steeds verder te laten groeien.  Dat weten niet alleen onze klanten te waarderen. Ook Google zorgt dus voor de nodige erkenning en support,” zegt Ann Dhaenens, customer service director bij The Reference. Premium partners krijgen toegang tot waardevolle branche-informatie, nieuwe marketing insights, case studies en als eerste ook tot de nieuwe Google functies en producten.

In aanwezigheid van Arnould de Wasseige en Pieter Baeyaert (beiden van Google) worden de jongste certificaties gevierd door het digital marketing team van The Reference.