Grand Prix zoekt contentmarketingcases

News

grand prix content marketingContentmarketingbureaus uit de hele Benelux kunnen cases insturen voor de Grand Prix Content Marketing. De feestelijke uitreiking van die prijzen vindt plaats op 16 november in Utrecht en geeft een kijkje achter de schermen bij projecten van concurrenten. "Ervaar hoe creatief en breed het vak is en blijf op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen contentmarketing," zo melden de organisatoren.

De Grand Prix Content Marketing bestaat uit awards en bekroningen. Awards voor de meest succesvolle contentstrategieën (b2b, b2c, b2e en ‘not for profit) en Bekroningen voor uitblinkende contentproducties in specifieke deelgebieden, zoals video, online en print. Je kunt jouw case tot en met 13 september 2017 inzenden, waarna een vakjury de inzendingen beoordeelt.

De Grand Prix Content Marketing 2017 wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Content Marketing, met BBP Media (uitgever van onder meer MarketingTribune) en Platform Content (de Nederlandse branchevereniging voor organisaties in de content marketing) als belangrijkste partijen.