Growth Inc. versterkt aan de slag met zeven nieuwe medewerkers

News / People

Growth Inc. blijft sterk groeien. In het najaar van 2022 verwelkomt het strategisch communicatiebureau maar liefst zeven nieuwe profielen. Zowel op senior als op junior niveau. Na bijna zeven jaar brengt dit het totaal aantal medewerkers op 22. Het team werd de afgelopen maanden fors versterkt met de komst van Julie Kerremans en Veerle De Gryse als Senior Communications Managers. Zij werden vervoegd door Cathérine Haquenne als Senior Advisor. Maximilian Lenders, Jesse Ruysen, Daniël van Kaam en Adrien Janssen startten als juniors.

Julie Kerremans heeft uitgebreide ervaring met corporate reputatiemanagement. Ze was vijf jaar lang woordvoerster voor ING België en daarvoor ook bij Eurostar. Ze deed daarnaast ervaring op in financiële communicatie bij Euronav, de beursgenoteerde rederij van olietankers. Nu keert ze terug naar haar roots. Ze begon haar carrière tien jaar geleden als communicatieadviseur: “Bij Growth Inc. keer ik terug naar mijn eerste liefde: klanten bijstaan met communicatieadvies om hun reputatie te versterken. Ik volgde Growth Inc. al een tijd en was onder de indruk van de snelle groei, hun verfrissende aanpak en ondernemersgeest. Ik ben er dan ook trots op dat ik vanaf nu deel uitmaak van het team en kijk ernaar uit om klanten proactief te helpen met hun communicatiestrategie.”

Ook Veerle De Gryse is gepokt en gemazeld in communicatie en strategie. Zij werkte tientallen jaren achter de schermen van de politiek (federaal, Vlaams, lokaal en Europees) en was de laatste jaren actief in de zorgsector. Zo plaatste ze mee de nieuwe thuiszorgorganisatie i-mens in de markt. Veerle heeft een breed spectrum aan opgebouwde ervaring, onder andere in merkopbouw, corporate communicatie, campagnes, interne communicatie en kennismanagement. “Werken vanuit een engagement is steeds een belangrijke drijfveer voor me geweest. Alles komt hier samen bij Growth Inc. Mijn ervaring en gedrevenheid komt mee in een geweldig en complementair team dat vanuit een totaalconcept klanten op maat adviseert en verder helpt.”

Cathérine Haquenne heeft meer dan tien jaar ervaring in communicatie, public affairs en public relations. Ze heeft een juridische (master in business en Europees recht in Parijs) en een politieke achtergrond, met werk in de Franse Senaat en in het Brussels Parlement. Ze was drie jaar lang actief bij een Belgisch PR-agentschap. Ze had er klanten in de technologische sector, retail, automobiel, farma, luchtvaart en energie. Zij heeft een zeer goede kennis van het Belgische Franstalige medialandschap. “Ik koos voor Growth Inc. omdat het Antwerps bureau waarden als intellectuele onafhankelijkheid en welzijn op het werk hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien heeft het bureau een boeiende en diverse klantenportefeuille waarvoor ik graag wil werken.”

Het team van de Junior Communicatie Managers werd eveneens uitgebreid: ​ 

Maximilian Lenders studeerde Internationale Betrekkingen aan de VUB. Na een stage en parttime werk is hij blij om nu fulltime bij Growth Inc. aan de slag te zijn. 

Jesse Ruysen is master Internationale Politiek. Na stages in internationale diplomatie sluit hij nu bij het team aan.

Daniël van Kaam studeerde communicatie, specialisatie public relations, en deed marketing- en public affairs ervaring op bij ABN AMRO in België en in Amsterdam. 

Tenslotte is de laatste nieuwe aanwinst in het team Adrien Janssen. Hij heeft een master in bedrijfswetenschappen en komt het team versterken met zijn gedegen ervaring als consultant bij Deloitte

“Growth Inc. bestaat op het einde van 2022 al zeven jaar. We zijn trots dat we in die tijdspanne zijn uitgegroeid tot een bureau met 22 medewerkers en op die manier een vaste waarde zijn geworden op de markt. We breiden het team uit met sterke profielen in zowel communicatie als public affairs én in alle landstalen. Zowel onze groeiende klantenportfolio als de complexe dossiers waarin wij optreden als adviseurs, vereisen topprofielen. Met de komst van Julie, Veerle, Cathérine, Maximilian, Jesse, Daniël en Adrien en al onze bestaande medewerkers komen we tegemoet aan de diverse noden van onze klanten,” besluit Managing Partner Laura Van Waeyenberge.