GuardSquare wint vijfde Deloitte’s Technology Fast 50

Awards / News / Sustainability

Unsplash tehcnologyGuardSquare staat aan de top van Deloitte’s 2018 Technology Fast 50, de rangschikking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Byteflies werd dit jaar benoemd tot Rising Star. De winnaars van de Fast 50 en de Rising Star-award waren eregasten op de uitreiking van de awards en het galadiner dat plaatsvond na het Fast 50 Business Forum, het networking event rond innovatie en technologie voor de Belgische disruptor community.
Met een omzetgroei van 4713,63% in de voorbije vier jaar eindigde GuardSquare niet alleen op de eerste plaats in de globale Fast 50 ranking, maar werd het ook bekroond als snelste groeier in de categorie Software. GuardSquare ontwikkelt premium software voor de bescherming van mobiele applicaties tegen hacking, zoals reverse engineering en tampering. Hun producten worden wereldwijd gebruikt binnen uiteenlopende sectoren: van financiële dienstverlening, e-commerce en de overheidssector tot telecommunicatie, gaming en media.
Deloitte’s Technology Fast 50 bekroont ook de snelst groeiende bedrijven in zeven verschillende sectoren.  Naast Software, waarvoor GuardSquare als winnaar uit de bus kwam, waren er awards voor de snelste groeier in de sectoren Communications, Environmental Technology, Fintech, Hardware, Healthcare and Life sciences en Media and Entertainment.
Mega, de eerste onafhankelijke Belgische energieleverancier met thuisbasis in Luik, won de award voor snelste groeier in de categorie Environmental Technology. Het in Gent gevestigde Silverfin, dat de wereld van de boekhouding transformeert met de introductie van Connected Accounting, prijkte bovenaan bij de categorie Fintech. THEO Technologies, dat video-ervaringen op om het even welk platform of apparaat vergemakkelijkt, trok huiswaarts met de bekroning in de sector Media & Entertainment. OncoDNA, actief in gezondheidstechnologie en gericht op oncologische toepassingen, bleek het snelst groeiende bedrijf in de sector Healthcare and Life sciences, terwijl de award voor Communication ging naar Sync Solutions, een bedrijf in Sirault dat globale telefoniebeheer ondersteunt. De award voor snelste groeier in de categorie Hardware was voor LESCAV, een bedrijf dat zich specialiseert in beveiligingsoplossingen voor de luchtvaart.