Gucci Epilogue zegt 'mani meme'

Crea / News

Bij Leuvense studenten voor wie hippe muziek belangrijker was dan het pesten van schachten, was Mani Meme in de jaren tachtig van de vorige eeuw een culthit. Geen wonder, de leden en de entourage van Pas De Deux waren bijna dagelijks te vinden in Leuvense studenten- en cultuurcafés (zoals dat van het tot STUK vervelde 't Stuc). En nostalgie troef: het modemerk Gucci pikte de song op voor een nieuwe campagne voor Gucci Epilogue. Opmerkelijk: een van de songschrijvers van deze song kent u ongetwijfeld: Pieter Vereertbrugghen van het Leuvense contentmarketingbureau Cypres. En Erik Dams van Erik Dams Copywriting speelde destijds in de liveband van Pas De Deux.

Creative director: Alessandro Michele. Art director: Christopher Simmonds. Photographer: Alec Soth. Film directors: Damiano and Fabio D’Innocenzo. Locations: Palazzo Sacchetti and Campo Boario.

We trakteren u ook nog op de originele videoclip van Pas De Deux.

One shot videoclip by Walter Verdin ©1983

Featuring Dett Peyskens

Song by DE NOTA (Pieter Vereertbrugghen, Karel Vereertbrugghen, Bieke Daems & Walter Verdin)

Voice : Dett Peyskens / Bass : Koen Leeman / Cowbell & Maracas : Frank Michiels / Trumpet : Luc Van Tilborgh / Tenor sax : William Overloop / Keyboards & Drum programming : Walter Verdin

Arranged and produced by Walter Verdin for Parsley Productions / Pas de Disx

Recorded & Mixed at I.C.P. Studios - Brussels by Christian Ramon, december1982