Hakima Darhmouch en Kelly Schamphelaere naar Akkanto

News / People

Het strategische communicatiebureau Akkanto versterkt zijn managementteam in zijn streven naar verdere groei en een betere en ruimere dienstverlening. Hakima Darhmouch wordt partner nadat zij in november vorig jaar bij het bureau aan de slag ging. KellySchamphelaere, die 10 jaar lang aan het hoofd stond van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF), maakt in januari 2023 de overstap naar Akkanto als Associate Partner.

Als partner zal Hakima voortaan deelnemen aan het dagelijks bestuur van het bureau en aan de bepaling van de strategische oriëntaties. Zij vervoegt zich hiermee bij het huidige team van partners bestaande uit Julien Radart, Carl Buyck, Bjorn Andries en Christopher Barzal.

"Bij Akkanto heb ik de kans gehad om een getalenteerd team te leren kennen met zeer verschillende achtergronden. Hun creativiteit en gedrevenheid voor de klanten heeft een grote indruk op mij gemaakt”, aldus Hakima Darhmouch. “Ik ontdekte ook het belang van bedrijfsreputatie en hoe ik die op duurzame wijze kan helpen ontwikkelen. Mijn toetreding tot het partnerschap is de logische voortzetting van mijn wens om bedrijven en organisaties te begeleiden bij de talrijke uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Het vooruitzicht daarbij te kunnen samenwerken met een ervaren, stevig en inspirerend team is bijzonder motiverend.”

In januari 2023 zal het Akkanto-team Kelly Schamphelaere, huidig CEO van de Vlaamse beroepsvereniging van verzekeringsmakelaars, FVF, verwelkomen als associate partner. Kelly zal alle ervaring die ze tijdens haar carrière heeft opgedaan inzetten om de klanten van het bureau te begeleiden, met name op het gebied van public affairs en strategisch denken."Na 20 jaar bij verzekeringsmakelaars te hebben gewerkt, vond ik dat de tijd rijp was om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten”, zegt Kelly Schamphelaere. “Al snel bleek dat Akkanto aan alle criteria voldeed die ik mij gesteld had en de beslissing om samen te werken kwam heel spontaan en natuurlijk. Het is een spannend avontuur voor mij, vol nieuwe ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Ik kijk uit naar een verrijkende samenwerking met de nieuwe collega’s en met de organisaties die op Akkanto een beroep doen voor strategisch advies”.

"Hakima's toetreding tot het partnership en Kelly's komst als associate Pprtner in het team zijn zeker een belangrijke mijlpaal voor akkanto”, reageert Julien Radart, managing partner bij Akkanto. “Met de voortdurende versterking van de diversiteit van de profielen en talenten binnen het team willen we aan onze klanten laten zien dat wij 100% gedreven zijn om de gekende kwaliteit van onze adviezen en diensten verder te verbeteren".

--

(op de foto: Julien Radart - Hakima Darhmouch - Bjorn Andries - Christopher Barzal - Kelly Schamphelaere - Carl Buyck)