Hamlet tekent Angelo Cerisara

News / People

Hamlet koestert de volgende generatie van regietalent en heeft de jonge up-and-coming regisseur Angelo Cerisara toegevoegd aan zijn roster voor vertegenwoordiging in België, Duitsland, China, Nederland en Japan.

Geïnspireerd door urban sport zoals parkour en skateboarden begon Angelo Cerisara op jonge leeftijd video’s te maken, wat hem een breed scala aan vaardigheden opleverde voor gedurfde dynamische shots. Zijn passie leidde hem naar Londen om te studeren aan de NFTS (National film and Television School). Zijn documentaire uit 2018 over mentale kwetsbaarheid, in samenwerking met de Ethiopische kunstenaar Frehiwot Healer, werd bekroond als UK Winner op de Nespresso Talent Award in Cannes.

“Natuurlijk ben ik enthousiast om me bij Hamlet aan te sluiten. Een sterke synergie tussen een regisseur en producent is van cruciaal belang, en dat is het gevoel dat ik heb met het team daar, dus ik denk dat dit het begin is van iets groots!” zegt Angelo Cerisara.

Jason Felstead, mede-oprichter en executive producer van Hamlet, voegt daaraan toe: “Ik heb hoge verwachtingen van wat we samen met Angelo zullen realiseren. Op jonge leeftijd heeft hij al buitengewoon werk op zijn naam en ik ben ervan overtuigd dat hij zal uitgroeien tot een regisseur die zijn stempel zal drukken op onze sector. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken.”

Cerisara maakte recent TVC’s en branded content voor internationale merken zoals Uber en Nike.