Hamlet versterkt Brussels team met executive producer Mathias Kerner

News / People

De Hamlet Group breidt zijn executive productieteams uit in zijn kantoren in Brussel, Parijs en Shanghai met de aanstelling van drie senior executive producers. Hiermee worden de creatieve productiecapaciteiten in Europa en Azië versterkt.

Mathias Kerner versterkt het team van Hamlet Brussel als executive producer. Hij zal samenwerken met co-founders Ruben Goots en Jason Felstead. Kerner brengt een schat aan ervaring mee na de afgelopen jaren als executive producer te hebben gewerkt voor Belgische film- en tv-productiehuizen, zoals Wenneker en Geronimmo. Na zijn studie journalistiek liep hij stage bij een productiebedrijf en keek nooit meer om. Hij werkte mee aan toonaangevende tv-producties die hem in de VS, Afrika en Australië brachten. Zijn waardevolle ervaring in het produceren voor televisie heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij zich is gaan richten op commerciële projecten en dat doet hij nu al zeven jaar lang.

“Heel blij en een eer om deel uit te maken van dit internationale label. De liefde voor de craft en filmmaken vond ik terug bij alle collega’s. Hamlet ademt creativiteit! Ik kijk er naar uit om hier veel zuurstof op te doen,” zegt Kerner.

Verder werd ook het productieteam in Parijs versterkt met executive producer Marie Archambeaud, die naast managing partner en executive producer Clément Martorell zal werken. Het kantoor in Shanghai op zijn beurt mocht Claire Qin opnieuw verwelkomen. Zij keert na een korte afwezigheid terug als executive producer.

Hamlet-oprichters Ruben Goots en Jason Felstead blijven toezicht houden op alle projecten binnen de Hamlet Groep en zullen zich nu nog sterker richten op internationale business en de verdere creatieve ontwikkeling binnen de groep.

“De Hamlet Group heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei doorgemaakt, waardoor het noodzakelijk was om onze kantoren op alle fronten te versterken. Met Mathias als onze nieuwe EP bij Hamlet Brussel, Marie in Parijs en Claire in Shanghai, kan de groei worden bestendigd en kan er meer tijd worden besteed aan ons creatief talent en aan het nog beter dienen van onze klanten,” besluit founding partner Ruben Goots.

- (c) Hamlet