Hamlet verwelkomt regisseursduo Julien & Quentin

News / People

Productiehuis Hamlet tekent het jonge regisseursduo Julien & Quentin voor exclusieve vertegenwoordiging in België, Nederland, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Oost Azië en China, waar Hamlet ook een kantoor heeft.

De twee jonge regisseurs ontmoetten elkaar tijdens hun studies en kunnen prat gaan op een heel multidisciplinaire achtergrond en uitgebreide skills. Ze nemen het volledige spectrum voor hun rekening, van creatieve input, animaties en montage tot het zelf componeren van de muziek voor de filmprojecten waar ze voor gevraagd worden. Pop- en internetcultuur, indie films, fotografen, choreografie en hip-hop zijn hun inspiratiebronnen en ze hebben een zwak voor artiesten als Harry Gruyaert, Steven Spielberg, Infinite Bisous en Martin Parr.

Hun opvallendste commercial tot nu toe is de gelauwerde Puma ‘Flow’ spot, die twee voetbalfans laat zien die discuteren over het belang van het hebben van ‘Flow’ en die ontaardt in een gekke medley van dans, poses en en-passant-cameos van onder andere Luis Suarez en Marco Reus.