Hannibal Advertising verwelkomt Tine Raeckelboom, Lisa Bohez en Elien Goethals

News / People

Hannibal Advertising rolt de rode loper uit voor drie nieuwe gezichten. Hiermee breidt het bureau uit Roeselare zijn team digitale marketing verder uit en versterkt het zijn account team. Tine Raeckelboom neemt vanaf nu de rol van teamleader online marketing op zich. Zij was sinds 2018 voor onder andere Upthrust en The Reference actief als digital marketing consultant bij verschillende bedrijven. Haar projecten waren bij nationale en internationale klanten als Volvo, Van Marcke, MediaMarkt, TestAankoop en Unilin.

Ook Elien Goethals versterkt het online team. Goethals is juriste en behaalde een Master in de communicatiewetenschappen, afstudeerrichting communicatiemanagement, aan de Universiteit van Gent. Op zestienjarige leeftijd schreef en regisseerde ze haar eigen musical en tot voor kort verzorgde ze de sociale media en pr van de Green Office Gent. Ze is gespecialiseerd in leisure, entertainment en influencer marketing en klaar om Hannibal te versterken als content marketeer.

Lisa Bohez sluit aan bij het account team van Hannibal. Ze zette haar eerste stappen in de digitale wereld als account manager en later als project- en service delivery manager bij 9Altitudes (toen nog Ad Ultima Group). Waar vroeger de focus lag op ERP, CRM en BI, ligt de focus bij Bohez sinds 3 jaar op digitale marketing. Daarvoor deed ze de nodige ervaring op bij Indie Group.