Happiness en Bebat hebben geen schrik van lege batterijen

Crea / News

Halloween nadert met rasse schreden… We horen voetstappen die weergalmen door duistere gangen, enkel verlicht door een zwak schijnende zaklamp. Klinkt bekend, toch?

Op basis van die typische horrorscènes maakte Happiness een sociale-mediacampagne voor Bebat, de organisatie die zich inzet om alle lege batterijen in te zamelen en te recycleren. In de korte video ontdekken we hoe "dode" batterijen situaties kunnen verergeren. De boodschap luidt dus: breng je lege batterijen binnen, nu het nog kan…

De keuze om de video’s te maken met behulp van AI, ondersteunt bovendien de ambities van Happiness om hun expertise op dat vlak verder te ontwikkelen, klinkt het - om zo beter aan de behoeften van klanten te voldoen. "Bij Happiness leren we voortdurend over de nieuwste AI-tools en vinden we het belangrijk om die tools ook écht te gebruiken zodra ze worden uitgebracht," verklaart Remke Faber, head of motion design bij Happiness. "Op die manier kunnen we gemakkelijker nieuwe content maken, zoals deze video voor Bebat. Het is slechts een eerste voorproefje van wat we in petto hebben voor de toekomst."

Terwijl je op het puntje van je stoel zit te wachten op de volgende AI-projecten van Happiness en Bebat, vergeet dan niet om de batterijen van je zaklamp te controleren - het kan zomaar eens je redding zijn als je langs de deuren gaat.

Credits

Client: Bebat

Director Marketing, Operations & Innovation: Nele Peeters

Marketing Manager: Mandy Perrone

Marketing Officer: Yade Truijens & Brett Allard

 

Agency: Happiness

CEO & Strategic Director: Karen Corrigan

Chief Creative Officer: Geoffrey Hantson

Creative Director: Maxime Damo

Strategic Director: Isabelle Koelman

Content Director: Debby De Ridder

Content & Connectivity Director: Marine Vandenplas

Connectivity Planner: Morgane Bastogne

Concept Providers: Manuel De Vos & Jarne Eetesonne

Managing Director: Hans Smets

Account Director: Lukas Das

Account Manager: Shari Van den Keybus

Head of Motion: Remke Faber

Motion Designer: Arthur Nunes