Hard Rock Cafe steunt nationaal elftal met rood bier

Marketing / News

Hard Rock Cafe rood bierDe WK-gekte bereikt nu ook de Hard Rock Cafes. Hard Rock Cafe Brussel en Antwerpen zenden tijdens het wereldkampioenschap de matchen live uit op groot scherm en wanneer de Belgen spelen serveren ze er rood bier. Met live-uitzendingen op groot scherm van de matchen van het Belgisch nationale elftal en het hiervoor speciaal ontwikkelde rood bier, creëert Hard Rock Cafe naar eigen zeggen de ideale omstandigheden om vurig te supporteren tijdens het wereldkampioenschap in Rusland.
Heb je van al dat supporteren honger gekregen?  Dan kan je – om in de sfeer te blijven – proeven van een Belgian burger in Hard Rock Cafe Brussels. Een hamburger met Grimbergen-kaas, Filet d'Anvers-ham, augurken, verse sla en tomaat en ajuin met een bieraroma. Het geheel natuurlijk afgewerkt met traditionele Belgische andalousesaus.
In Hard Rock Cafe Antwerp serveren ze ook een hamburger met 250g rundsburger op een lokaal gebakken en licht getoast brioche broodje afgewerkt met witloof, gegrilde witte asperges en Vlaamse kaassaus.