HeadOffice content met extra accountmanagers

News / People

HeadOffice blijft gestaag groeien en had behoefte aan extra accountpower. Daarom trok het contentmarketingbureau met Laura Deheem en Lore Dehaes twee nieuwe accountmanagers aan. “We dragen client service hoog in het vaandel en zijn dus blij dat we met deze gedreven dames een duo competente accountmanagers erbij hebben,” zegt Evi Malcorps, client service director HeadOffice

Laura Deheem studeerde Communicatie & Media aan het ISFSC in Brussel en volgt nog een opleiding UI/UX-designer. Ze liep eerst stage bij Emakina, waarna ze aan de slag was bij Air Brussels en Publicis. Nu versterkt ze bij HeadOffice het accountteam. Handig als ze is, waagt ze zich in haar vrije tijd wel eens aan wat schrijnwerk en meubels maken. Waarom ze voor HeadOffice koos? “Ik vind content marketing dé hefboom om de consumenten van vandaag te bereiken, en HeadOffice is daarin toch een voorloper.”

Ook Lore Dehaes maakte begin januari de overstap naar HeadOffice. Ze studeerde aan de KU Leuven af als Master in Business Communicatie en bezit daarnaast ook nog een BanaMa PR. Na haar studies liep ze onder meer stage bij Flanders DC en werkte als account executive bij There. Bij HeadOffice vliegt ze er nu in als accountmanager. “Ik heb ontzettend veel goesting in de nieuwe en exciting projecten die bij HeadOffice voortdurend opborrelen.” Als ze nog wat energie heeft, stort Lore zich graag op spinning en badmintonnen en daarnaast is ze een gigagrote dierenliefhebster.