HeadOffice en A.S.Adventure vangen achterblijvende ouders op

Crea / News

HeadOffice De zomervakantie is officieel van start gegaan. Voor wie z’n kinderen binnenkort op kamp ziet vertrekken, is dit het begin van een moeilijke periode. Zullen je kinderen geen heimwee hebben op kamp? Wat als ze hun spullen kwijtraken in het bos? Trekken ze wel elke dag een propere onderbroek aan? We hebben allemaal een beetje moeite met loslaten, maar voor jonge ouders is het toch een extra uitdaging. De boodschap van A.S.Adventure? Over je kinderen hoef je je geen zorgen te maken, die amuseren zich wel. Het zijn de ouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dus kreeg HeadOffice de opdracht een praktische handleiding voor overbezorgde thuisblijvers in elkaar te boksen.
HeadOfficeHumor is de beste saus, dus werd de ‘Jeugdkampgids voor achterblijvende ouders’ een ludiek manifest om je kind wat meer los te laten. Van concrete tips om heimwee te voorkomen tot luchtig advies om de perfecte kampbrief te schrijven en een vertaalwoordenboek om het vaak karige kampverslag van je deugnieten beter te begrijpen.
It’s a keeper!
Elk thema is vormgegeven als een klein artikeltje, voorzien van speelse illustraties en een luchtige lay-out, wat de jeugdkampgids een hoog bewaargehalte geeft. Door de natuurweetjes en poëtische brouwsels van de A.S.Adventure-kampdichter is dit een boekje geworden dat zowel de ouders als hun kinderen op een plezante manier voorbereidt op hun (eerste) kampervaring. PS: Om je bengels met alle nodige essentials op kamp te sturen, bracht A.S.Adventure ook ‘de kamplete kampkit voor echte kamp-kids’ uit, een doordacht samengestelde toilettas voor een proper en veilig kamp.
HeadOfficeZowel concept, copy en grafisch design als productie van de jeugdkampgids komen uit de creatieve mouwen van HeadOffice. De kampbijlage werd gedrukt op 135.000 exemplaren in twee talen en wordt verdeeld via de A.S.Adventure winkels. De content wordt ook gebruikt in online communicatie, zowel via email als op social media. De jeugdkampgids online bekijken? Dat kan!
HeadOffice