HeadOffice en Zespri verrijken voedingsdeskundigen met expertise

Crea / News

Diëtisten en andere voedingsprofessionals hebben een onstilbare honger naar wetenschappelijke kennis. Met ‘Onder Diëtisten, vitalized by Zespri’ biedt HeadOffice een platform aan waarop ze wetenschappelijk relevante informatie terugvinden op een toegankelijke, creatieve en onderbouwde manier.

Kiwimerk Zespri wil voor meer staan dan enkel het gezonde fruitje boordevol vitamine C. Het merk wil, met behulp van HeadOffice, gezondheid – in de brede zin van het woord – hoog in het vaandel dragen. Uit die gedachte rolde het initiatief ‘Onder Diëtisten, vitalized by Zespri’, met als doel professionals binnen de voedings- en dieetkunde te inspireren en kennis bij te brengen.

Een onstilbare honger naar… informatie

‘Onder Diëtisten, vitalized by Zespri’ is een platform waarop diëtisten en voedingsdeskundigen kunnen bijleren over verschillende thema’s binnen hun vakgebied. Het is een platform voor professionals door experten. Ze vinden er video’s over uiteenlopende thema’s binnen de sector, gaande van het laag FODMAP-dieet tot het belang van voeding in de eerste 1.000 levensdagen van een kind, maar ook handige tools en infofiches.

Via een digitale campagne en partnerships, met de Vlaamse Beroepsvereniging voor Diëtisten (VBVD) en de Union Professionelle des Diététiciens de Langue Française (UPDLF) in Wallonië, laat HeadOffice de doelgroep kennismaken met het platform.   

Relevante content voor de juiste doelgroep

HeadOffice koos ervoor om de doelgroep niet commercieel te benaderen, maar in te spelen op expertise en kennis. Het bureau creëerde relevante content die diëtisten op hun eigen manier kunnen gebruiken. De tools zijn handig om samen met hun patiënten te gebruiken, de infofiches gaan dieper in op de gezondheidsaspecten van kiwi’s en door de video’s met experten schaven ze hun kennis bij over relevante voedingsthema’s. En net door die kennis over te brengen draagt ‘Onder Diëtisten, vitalized by Zespri’ bij aan de gezondheid van al wie het nodig heeft.

Ontdek meer op www.onderdietisten.be.