HeadOffice vinkt bucketlist af voor Kluwer

Crea / News

HeadOfficeOm het opleidingsaanbod Professional Skills van Kluwer Opleidingen te boosten, bedacht HeadOffice een inspirerend DM-concept. Met ‘Level up your professional skills’ legt het een link tussen je persoonlijke dromen vervullen en het verwerven van extra professionele kennis en vaardigheden.
Een marathon lopen? Een raket besturen? Het leven zou maar saai zijn zonder uitdagingen. Net zo met professionele hiaten. Speechen voor een groot publiek? Beter timemanagement? In het aanbod Professional Skills van Kluwer Opleidingen vindt iedereen wel zijn gading om ook dat te kunnen afvinken. Op basis van die insight maakte HeadOffice een creatieve ‘Bucketlist’-campagne die leeft op het platform van Kluwer Opleidingen, in een mailpack en een door opener-activatie.
“Zonder sterk creatief idee blijft zo een overzicht een saaie lijst. HeadOffice gaf het met zijn inspirerend concept de ideale boost,” zegt Tomek Joos, productmanager Kluwer Opleidingen.
HeadOfficeIemand een Level-Up?
Boost je professionele skills en geef jezelf en je carrière een ‘Level-Up’! Dat is de centrale boodschap naar de B2B-doelgroep: professionals en bedrijven. Door telkens een ambitieuze of verrassende persoonlijke challenge te koppelen aan een specifieke opleiding. HeadOffice ontwikkelde het bucketlist-concept niet alleen in print maar ook digitaal voor integratie in het platform van Kluwer Opleidingen. Specifiek voor bedrijven bedacht HeadOffice nog een eyecatcher die als door opener fungeert: een echte ‘bucket’, boordevol brochures om uit te delen aan de professionals binnen hun organisatie.
HeadOffice