Het begint allemaal met een welgemeende “dikke merci” !

News / Sustainability

Op 20 oktober organiseerden we met een geëngageerd publiek de vijfde editie van de Orbit By Pub xp conferentie. We zullen, in de nabije toekomst, verslag uitbrengen van de inspirerende en duurzame Keynote - presentaties van onze sprekers via onze verschillende PUB kanalen... maar ja, in het heetst van de strijd vergeet je vaak dankjewel te zeggen. Met wie te beginnen? En wanneer? Dat is natuurlijk niet simpel.
Neem nu onze eerste editie van 2018, daarbij kregen we onmiddellijk de steun van Nicolas Lambert, de toenmalige directeur van Fairtrade, een organisatie die al 5 jaar aan onze zijde staat, dankjewel Nicolas. En dan is er vooral mijn #OrbitbyPubxp team ; een klein team dat net zoals Asterix, leeft op toverdrank; Laetitia, Astrid, Evy, Marine, Ikram, Wim, Bart... Bedankt.
Laten we ook de sprekers die geloven in de wereld van morgen niet vergeten. Een paar voorbeelden: 2018 Willem Sleurs van PAB Benelux (die Tony Chocolonely vertegenwoordigt), 2019 Catherine Berthillier van Shamengo, 2020 Anne-Clotilde Picot van Ikea, 2021 Jonathan Kubben (Mom I’m Fine ), en recentelijk 2022, Nele Van Malderen van La Lorraine, Jonathan Hall van Kantar, Fred Dorsimont van Behaven, Morgane Frisque en Christophe Hanique van SEB, Anne de Guigné van Le Figaro, Sana Sellami en Christophe Ghewy... Bedankt.
En dan zijn er nog onze trouwe partners: Nathalie Erdmanis en AG Insurance, die dit jaar de deuren opende van de AG Campus, Kim Beyns en Ngroup (Nostalgie, NRJ, Chérie) : bedankt voor uw steun.
Achter deze mensen, deze bedrijven, zitten vele krachten die onze edities hebben geholpen. Dank aan ; Patricia Van Schil van AG Campus Management, Alexandre Retica, Erik Eklund , Luana Vandepoele (studente IHECS), Barbara Cleys van ECS, Marie-Anne Stevens van Nielsen, Roel Van Aelst van IO, de Erasmusstudenten van Thomas More, Julie van Chez Mama, Thierry Magerman van Custom Regie, Sylvie Lilywhite van Studio Tokyo, Sophie Pochet van IHECS, Augustin Ide van Fairtrade, Orelie Fallon van Puressentiel, Ralf Van Raemdonck van Bubka, Farida Lammari van Altavia-Act, Miguel Aguza van Ngroup. .. En niet te vergeten Bram, Ludovic, Émilie, Gonda, Alain, Steven, Florine, Stéphane, Sophie, Femke, Annelien...
Het voelt goed om “dikke merci” aan iedereen te zeggen !