Het beweegt bij FamousGrey met 11 nieuwe aanwervingen

News / People

Met elf nieuwe aanwervingen in verschillende departementen wil FamousGrey nog meer inzetten op het goed omringen van zijn strategische en creatieve kern. De nieuwe aanwervingen verdiepen bepaalde expertises van het kantoor om zo de merken nog beter te begeleiden in deze veranderende tijden. Zowel het digitale team van FamousGreyX, het account team, het PR-team van Famous Relations als het finance team worden versterkt.  

“We gaan steevast voor creatief en doordacht werk, dat verschillende touchpoints slim met elkaar integreert,” leggen ze bij FamousGrey uit. Het bureau gaat er dan ook prat op zijn eigen expertise in house te hebben. Fx covert het digitale luik, FamousGrey Productions staat in voor de producties en met Famous Relations heeft het bureau altijd een PR partner bij de hand. “Al die teams zorgen ervoor dat creativiteit in elke uitvoering van een campagne zegeviert en dat elk idee een optimaal frame krijgt.”

FamousGreyX groeit  

De digitale tak van FamousGrey, FamousGreyX breidde zijn team uit met Siebe Lefebure als digital account manager en Laureen Delbauche als Franstalige social copywriter. Lefebure verdiende eerder zijn strepen bij Air en Havas waar hij ervaring opdeed op automotive klanten. Iets dat goed van pas komt bij FamousGrey, als trouwe partner van een aantal vooraanstaande automerken. Delbauche noemt zichzelf een Instagram-addict. De ideale partner in crime voor all things social dus.  

Siebe Lefebure en Laureen Delbauche

Famous Relations strikt Alexandra Goffart 

Ook het team van Famous Relations groeit en bloeit. Het PR-bureau wierf Alexandra Goffart aan als PR manager. Het waren vooral de dynamische projecten die corporate en lifestyle combineren die haar aanspraken. Haar ervaring die ze eerder opdeed bij FINN zal ze inzetten voor klanten als Polestar, Proximus en Campari

Alexandra Goffart

Account team dikt aan 

Grote campagnes met een veelvoud aan touchpoints vragen natuurlijk om een goede begeleiding. Het accountteam krijgt dan ook versterking van vijf kleppers.  

Matti Verhaegen

 

Leen Van Lint en Matti Verhaegen zijn al een tijdje aan de slag bij FamousGrey. Samen connecteren ze als account executives de campagneonderdelen van onder andere Proximus en Scarlet. Ze worden daarin begeleid door account manager Aurélie Thollebeek die Proximus door en door kent vanuit haar eerdere werkervaring bij BBDO. Ook Meriem Oucharif versterkt al een tijdje het ecosysteem rond Proximus met haar immer positieve en oplossingsgerichte mentaliteit als account manager.  

Aurélie Forissier deed op haar beurt ervaring op bij Publicis en gaat nu bij FamousGrey aan de slag als account executive. Net zoals Maxine Heylands. Met haar postgraduaat Belgian Advertising School (BAS) en een dik jaar ervaring bij Havas Brussels op zak vervoegt ze zich bij het Volvo-team.  

Maxine Heylands, Aurélie Thollebeek, Leen Van Lint, Meriem Oucharif en Aurélie Forissier

Om al dit talent in goede banen te leiden startten in het finance team Oredola Oliha en Lisa-Marie Verhulst.  

Oredola Oliha en Lisa-Marie Verhulst