Het nieuwe PUB Magazine wil u verbazen

Communication / Media / News

PUB 1 19
Als u een van onze ‘papieren’ lezers bent, heeft u al het genoegen gehad om ons magazine te doorbladeren. Ha, papier... Als je er eenmaal van geproefd hebt, is het moeilijk om het zonder te doen. ?
Deze eerste PUB van het jaar staat vol met nieuwe afspraken: pagina's gewijd aan creativiteit zonder grenzen, innovatieve ‘Belgisch blauw-witte’ producten, het dagelijkse hightechwerk van actoren in onze sector, communicatie over gezondheid... Zoveel passie doorheen deze 104 pagina's! Maar dat is nog niet alles.
Sommigen van u zullen het gemerkt hebben: in 2018 deelde PUB met u haar overtuigingen en vragen op het gebied van duurzaamheid. Onze eerste Orbit-conferentie was geen one-shot event. Orbit II nadert zijn lanceerplatform. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op 24 oktober om nieuwe ervaringen met ons te delen. Het thema van deze editie: verandering, "change". De wereld verandert, wij veranderen, niets is onveranderlijk. Wie had zich in september 2018 kunnen voorstellen dat een burgerbeweging genaamd ‘de gele hesjes’ de boel op stelten zou zetten in Frankrijk, met een natuurlijke overloop over België? Wie zou begin december 2018 hebben overwogen om onze tieners op school te zien staken en elke donderdag te demonstreren onder de vlag van Youth For Climate? We stellen onszelf elke dag vragen en stellen ook u vragen. In elk magazine vindt u voortaan een onderdeel dat te maken heeft met duuezaamheid. In 2019 wil PUB nog verantwoordelijker worden. We drukten natuurlijk al op FSC-papier (Forest Stewardship Council). We zullen dit jaar ook drie tijdschriften minder publiceren. We horen elkaar om de twee maanden. Wat de inhoud betreft hoeft u zich niet ongerust te maken. We doen u niets tekort, wees gerust. De nummers worden dikker. En u krijgt méér interviews, méér inzichten, exclusieve ontmoetingen, zelfgemaakte video's, maandelijkse Breakfast Sessions - waarvan het tarief voor abonnees stevig naar beneden is herzien... We staan dichter dan ooit naast u. Verandering maakt deel uit van ons DNA en wij zijn ervan overtuigd dat hetzelfde geldt voor u. Een nieuwe wereld staat ons te wachten en daar bouwen we aan, samen met u!