Het zomert bij Roularta Local Media

Media / News

Veel Belgen blijven deze zomer in eigen land. Roularta Local Media biedt zowel inspiratie voor de lezer als steun voor de lokale ondernemer. Daarmee hoopt het zowel zijn lezers als zijn adverteerders een mooie zomer te bezorgen.

Steps brengt een uitgebreid Staycation nummer, een speciale uitgave die lezers wil verrassen wat er in hun eigen regio te ontdekken, dromen en beleven valt. Krant Van West-Vlaanderen houdt dan weer vast aan zijn wekelijkse vaste afspraak met 377.018 West-Vlamingen. Een nieuwe woning, tweede verblijf, leuke outfit, auto, interieur, tuinmeubilair of een toeristische trip? Lezers staan deze zomer extra open voor buitenkansjes in hun buurt. Om lokale handelaars te helpen de hele zomer top of mind te blijven, biedt KW een hele zomer lang voordelige tarieven.

Ook De Zondag zet deze zomer volledig in op beleving en ontdekking in eigen regio en eigen land en nodigt lezers uit om het lokale aanbod uit te proberen. Zo is er de nieuwe rubriek Vakantie in eigen land, waarin De Zondag elke week een bepaalde streek kiest als uitvalsbasis om een mooi stukje Vlaanderen te beleven en ontdekken. In de Rubriek Reizen reist De Zondag het land door en brengt het wekelijks een thematisch overzicht van verborgen pareltjes in verschillende steden en gemeenten. En met Wandelingen met De Zondag deelt de zondagskrant maandelijks uitgetekende wandelingen met zijn lezers.