HighCo Shelf Service neemt activiteiten Store Media over

Media / News / Research / Retail

Vison Door - pub Elvea_panoramaHighCo Shelf Service, in-store communicatiespecialist actief in België en Luxemburg, bereikte een akkoord voor de overname van de activiteiten van Store Media. Store Media is een bedrijf dat affichageruimte aanbiedt op de deuren die de magazijnruimte scheiden van de aankoopzone in het winkelpunt. Door deze activiteiten toe te voegen aan de expertise van HighCo Shelf Service kunnen merken eren beroep doen op een extra in-store communicatienetwerk om zo hun zichtbaarheid in de verkooppunten aanzienlijk te vergroten.
See it big!
De communicatiedrager, voortaan Vision Door genoemd, vertegenwoordigt volgens HighCà Shelf Service het grootste in-store billboard-netwerk van 2 tot 4 m² in België: "Deze drager is onvermijdelijk in haar omvang en bevindt zich op een locatie met zeer veel passage." HighCo Shelf Service biedt deze mediaruimte aan in meer dan honderd winkelpunten bij Carrefour hypermarkten, Match en Cora voor een campagne van twee weken. Didier Navette, marketingmanager bij HighCo Shelf Service: “De overname van de activiteiten van Store Media is een strategische stap en onderstreept de groeiambitie van ons bedrijf in België. Met dit nieuwe product beschikken we over een nog bredere waaier aan oplossingen in het fysieke winkelpunt. Zo'n groot formaat van affichage is een geweldige tool voor de merken om hun zichtbaarheid in de winkelpunten nóg meer te verhogen.”
HighCo Shelf Service maakt deel uit van de Highco-groep, actief in 13 landen, die in 1991 werd opgericht door Gerrit Van Reeth en meer dan 200 medewerkers tewerk stelt in België. Highco Shelf Service biedt geïntegreerde marketingoplossingen die merken en retailers de mogelijkheid bieden om consumenten te bereiken in de winkel, op het moment van hun aankoopbeslissing. Als pionier in zowel traditionele als digitale activatie is HighCo Shelf Service voortdurend bezig met het innoveren en ontwikkelen van nieuwe technologieën en op maat gemaakte oplossingen binnen de volledige customer journey en dit van ontwerp tot implementatie. Enkele bestsellerproducten zijn Cash Point, Info Point, Vision Move en Vision Kiosk.