Ho-ho-hoog tijd voor PUB Magazine!

Media / News

De kerstman is er vroeg bij dit jaar, want het nieuwe PUB Magazine ligt al onder de kerstboom! Benieuwd wat hij van onze nieuwe cover vond, maar vooral: benieuwd wat u ervan vindt! Masterbrein achter het kleurrijke werkje zijn ditmaal de masterstudenten Reclame en Commerciële Communictie van IHECS.

Binnenin vindt u, naast onze gelukwensen voor 2021, heel wat content rond televisie & data. Want schermen zijn overal, maar wat doet dat scherm met ons? PUB sprak met spelers als DPG Media, Transfer, Roularta, RTBF en observatoren van KU Leuven en UGent in de hoop u hier een duidelijk antwoord op te bieden. U krijgt ook een update over Streamz, de streamingdienst van DPG Media en Telenet.

De voorbije maanden ging PUB langs bij de grote democratische partijen in ons land. Deze maand was het de beurt aan de N-VA, meer bepaald aan Bart De Wever. Zijn partij is sinds de oprichting in 2001 een politieke macht van betekenis geworden. De N-VA slaagde in wat voorloper Volksunie nooit heeft kunnen realiseren: bij élke verkiezing een mogelijke coalitiepartner zijn. De assertieve communicatie van de partij heeft in die evolutie zeker een rol gespeeld.

En PUB zou PUB natuurlijk niet zijn als we 2020 niet met een positieve noot afsloten. We vroegen daarom aan verschillende reclamebureaus om ons hun meest positieve campagne te bezorgen. Van het jaar 2020 of van ervoor, maakt niet uit! Zolang we 2021 maar goedgeluimd kunnen starten! Want vergeet niet:  PUB is bij u tijdens deze dekorteze winterslaap ☃️ Als u uw favoriete tijdschrift niet in handen heeft, maak het dan online goed.  Doorbladeren of in pdf. De keuze is aan jou. Is het leven niet mooi? Op weg naar 2021 met een glimlach en PUB.