Hotel Hungaria en Toyota Europe kijken Beyond Zero

Crea / News

Met Beyond Zero spreekt Toyota zijn ambities uit om verder te gaan dan zero emission. Nul uitstoot is immers nog maar het begin voor de Japanse autoconstructeur. Om die veelbelovende doelstelling waar te maken, kan Toyota rekenen op visionaire medewerkers én op Hotel Hungaria. Het media- en marketinghuis vertaalde Toyota’s vooruitstrevende visie in een vierdelige documentairereeks.

In de nieuwste serie interviewde Hotel Hungaria mensen die ‘beyond’ gaan in hun job bij Toyota. Dromers die dankbaar gebruik maken van de waterstoftechnologie van Toyota, bevlogen interieurvormgevers, autodesigners, botenbouwers en mobiliteitsfuturisten. Hun verhalen vormen samen het nulpunt van de Beyond Zero documentary series.

“Voor veel mensen blijft Toyota’s mooie missie ‘Let’s go Beyond Zero’ louter marketingtaal. Wij sprokkelden alvast vier verhalen van bezielde medewerkers die elke dag beyond gaan om van onze planeet een betere, schonere plek te maken. The proof is in the watching,” vertelt Bout Holtof, creatief directeur bij Hotel Hungaria.

De videoreeks met afgeleiden is te zien op de platformen en socialmediakanalen van Toyota in tal van Europese landen and beyond. Zo slagen de autoconstructeur en Hotel Hungaria erin om een internationaal publiek op een entertainende en inspirerende manier in contact te brengen met het idee achter Beyond Zero.

“Na een eerste succesvolle samenwerking voor Driven, een tiendelige brand-led storytelling serie, gingen we opnieuw in zee met Hotel Hungaria om Toyota’s Beyond Zero brand platform verder uit te bouwen met verhalen die diepte geven. Brand storytelling van Netflix-kwaliteit, krachtig en overtuigend, zowel visueel als inhoudelijk,” zegt Christophe Hardy, brand communications manager Toyota Europe.

Credits

Klant: Toyota Europe
Bureau: Hotel Hungaria
Creatief Directeur: Bout Holtof
Strategie: Joris Joosten
Account team: Lore Peersman
Producer: Ines Peeters, Lieke Lens
Production assistant: Astrid Claes, Eveline Vaes
Director: Wim Bonte
DOP: Kamiel Doens, Tommy Vuylsteke
Steadicam: Charly Vandedrinck
1 AC: Vincent-Aaron Segers, Olivier Struyven
Klank: Neal Willaert, Claudio Mendonck
Montage: Robin De Praetere, Joris Willems
Motion: Birger Platteeuw
Audio Post: Thomas Vertongen
Grading: Rare Medium tv, Birger Platteeuw