Hotel Hungaria laat Be Gold-atleten schitteren op Sporza

Crea / News

Hotel Hungaria kreeg de vraag van Be Gold om 10 beloftevolle atleten die goed op weg zijn naar hun allereerste Olympische Spelen op een unieke manier in beeld te brengen. Al op jonge leeftijd tonen deze topatleten vastberadenheid en doorzettingsvermogen om hun sportieve droom te bereiken. Wat moeten ze doen en laten om er te geraken? En hoe ziet hun drukbezette leven eruit naast het sportterrein?

Een portret van elk sporttalent
Samen met Be Gold en Sporza stelde Hotel Hungaria een divers groepje atleten samen die elk uitblinken in hun discipline. Diversiteit en originaliteit stonden centraal in deze selectie. Van atletiek en baanwielrennen tot rugby en zwemmen, maar ook meer recente olympische sporten zoals skaten met de piepjonge Noah De Jaeger komen aan bod. Daarnaast werden Nastja Claessens (basketbal), Roos Vanotterdijk (zwemmen), Jente Hauttekeete (meerkamp), Anna Koulberg (volleybal), Jules Vangeel (kayak), Pauline Gernaey (rugby BelSevens), Merel Maes (hoogspringen), Nelson Onana (veldhockey) en Marith Vanhove (baanwielrennen) in beeld gebracht.

Be Gold x Sporza
Jonge atleten met straffe prestaties, dat verdient een straffe creatie én een straffe strategie. Hotel Hungaria en Be Gold zetten de sportbeloften letterlijk en figuurlijk op het hoogste schavotje in sportmedialand door een partnerschap aan te gaan met Sporza, een van de grootste sportplatformen in Vlaanderen. Zo kregen 6 van de 10 videoportretten de nodige televisie-aandacht in Sportweekend (Eén) op zondagavond. Daarnaast werden alle video’s ook geïntegreerd op sporza.be. Daarbovenop leverde Hotel Hungaria een reeks video-afgeleiden op maat van verschillende sociale media af zodat de video’s ook daar veelvuldig gedeeld konden worden.

Bekijk de video’s op de kanalen van Be Gold en Sporza.

Credits

Klant: Be Gold
​​Bureau: Hotel Hungaria
​​Creatie: Sophie Berben, Flora Mesmans
​Regisseur: Flora Mesmans
​​Executive producer: Ines Peeters
​​Productie-assistent: Pieter-Jan Vander Plaetse
​Camera: Robbe Konings, Jan Bartholomeeusen, Sven Ten Broek
​Klank: Klaus Overmeire, Benjamin Theuns, Damien Timmerman
​​Editor: David Struik, Doc Negro
​​Audiopost: 4audio