HP en Musketon stimuleren samen creativiteit

Crea / News

HP en Musketon lanceren samen de ZBook-campagne, een creatieve campagne die de opportuniteit geeft aan gebruikers van een ZBook om gratis een gepersonaliseerde cover te kunnen ontwerpen. Via een speciaal voor deze campagne ontwikkelde tool kan iedere ZBook gebruiker zijn verbeelding de vrije loop laten en zelf een ontwerp maken.

Wil jij zelf een cover voor jouw ZBook ontwerpen? Dat kan via deze tool. Via het ontwerpprogramma kan je een eigen cover maken (of het ontwerp dat je in een ander designprogramma gecreëerd hebt uploaden). Tevreden met de creatie? Voer vervolgens het serienummer van jouw ZBook in, deel de contactgegevens en adres, en HP zorgt ervoor dat jouw cover bij je thuis wordt afgeleverd. Musketon, ambassadeur van HP en deze creatieve campagne, zal de winnaar aankondigen. De meest creatieve sticker wordt beloond met een ZBook Studio x360.

Z by HP is een portfolio van HP dat focust op professionals die dagelijks met zwaardere programma’s werken, denk hierbij aan architecten, creatievelingen of productontwerpers. De ZBooks zijn ontworpen om meerdere apps tegelijk snel en responsief uit te voeren. 

Koen Van Beneden, managing director HP Belgium and Luxembourg, licht de campagne toe: “Creatieve professionals zijn op zoek naar een computer die kan inspelen op hun grenzeloze verbeelding, om te realiseren wat ze met hun talent willen uitdrukken. Z by HP biedt de krachtigste en veiligste werkstations op de markt. Met deze campagne geven wij deze professionals de kans om hun creativiteit ook uit te drukken via hun toestel. Ik ben erg benieuwd naar de covers die zij zullen ontwerpen.”