HP Studios voert Christian Slater op

The_Wolf_2 HP

Crea / News

The_Wolf_2 HPHP Inc. introduceert het eerste deel van een wereldwijde campagne rondom cybersecurity-risico’s. Hiermee wil HP meer bewustzijn creëren onder bedrijven en consumenten en de dagelijkse risico’s waarmee zij geconfronteerd worden. De campagne gaat van start met de award-winning acteur Christian Slater en de première van The Wolf, een online serie van HP Studios. De serie toont hoe zakelijke netwerken gehackt kunnen worden en hoe bedrijven zichzelf kunnen beschermen.

In de serie hackt Slater een bedrijf – van de postkamer tot de boardroom – via kwetsbare punten in het netwerk die over het hoofd zijn gezien, maar ook via slecht beveiligde printers en pc’s. Een eerste blik maakt duidelijk dat security niet langer enkel een zorg voor de IT-afdeling, of iets dat zich alleen extern afspeelt, maar een zorg voor iedereen.

“De wereld van connected devices blijft exponentieel groeien, en daarmee ook de ontwikkeling en omvang van cyberaanvallen. Het beveiligen van apparaten, data en identiteiten is cruciaal in het bouwen van vertrouwen in technologie en met wie en met wat we willen verbinden,” zegt Antonio Lucio, HP Chief Marketing & Communications Officer. “HP is een vooraanstaande speler in de doorlopende reis naar een veilige toekomst van computing, en The Wolf is een creatieve manier om meer bewustzijn te creëren bij deze groeiende uitdaging voor bedrijven.”

The Wolf is geregisseerd door BAFTA- en Emmy-genomineerde Lance Acord, en geëdit door Academy Award-winnaar Kirk Baxter.

 

https://www.youtube.com/watch?v=U3QXMMV-Srs