hub.awards: voor bedrijven met lef

Awards / Communication / News

Affiche hub.awards 3
hub.brussels
lanceert de eerste hub.awards, een grootschalig initiatief van het Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven om de knowhow van Brusselse (vrouwelijke) ondernemers in de kijker te zetten. Meer dan 70 Brusselse (vrouwelijke) ondernemers hebben hun stem geleend aan een reusachtige karaoke voor de opname van de videoclip voor de kick-off van de kandidaatstelling. De awards worden uitgereikt op 20 juni a.s. tijdens een ceremonie in de prestigieuze zaal Henry Le Bœuf in Bozar.
Zes awards - Start, Grow, Invest, Export (goederen en diensten) en de Publieksprijs - voor welke alle Brusselse KMO's hun kandidatuur kunnen stellen met in het verschiet een van de eerste hub.awards die het inspirerend, innovatief, onverschrokken en uiteraard Brussels karakter van hun activiteit belonen. Geen prestatiecriteria in de enge zin dus, maar waarden gedragen door de 320 medewerkers van hub.brussels en die de essentie zijn van het ondernemerschap van de toekomst. Volgens Isabelle Grippa, CEO van het Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven, staat "innovatie voor alles wat op milieu-, sociaal en wetenschappelijk gebied de maatschappij positief kan beïnvloeden. Voor de bedrijven betekent dat buiten hun kader treden om verandering te bevorderen. KMO's die zich resoluut achter een visie, een concept, een alternatieve mindset scharen en niet aarzelen risico's te nemen, zullen als onverschrokken worden aangemerkt. Wat het inspirerend karakter betreft, dat weerspiegelt het imago en de invloed van de bedrijven die in hun sector als een referentie worden gezien. Het is onze wil projecten en bedrijfsmodellen te steunen die vooruitgang in zich dragen en met een accent op het duurzame en/of ethische karakter van de activiteit. Ten slotte krijgt de Brusselse verankering van de bedrijven concreet vorm door hun bijdrage tot de sociaal-economische ontwikkeling van het Gewest en tot het imago en de reputatie van Brussel op de lokale, nationale en internationale markten "Affiche hub.awards 2
De selectie van de kandidaten is in handen van een jury samengesteld uit private en publieke Brusselse actoren uit de bedrijfswereld. De inschrijvers voor de hub.awards zullen eveneens in aanmerking komen voor de publieksprijs waarvoor de stemmen tussen 28 mei en 10 juni kunnen worden uitgebracht. De genomineerde en awardwinnende bedrijven krijgen een pakket aangeboden van consultancydiensten, mediazichtbaarheid en opleiding, met voor de awardwinnende bedrijven een extra prijs ter waarde van € 5.000 aangepast aan elke awardcategorie en aan de behoeften van het bedrijf.
Kandidaatstelling (voor 22 mei) op: www.hub.brussels/hubawards2019