Hugo De Almeida duikt mee de Orbit in. U toch ook?

Agenda / Communication / Innovation / Media / News / People

hugoMet meer dan 20 jaar ervaring op zak in marketing en bedrijfsbeheer, en dit bij verschillende merken doorheen Europa, zal Hugo De Almeida te gast zijn als spreker op de volgende editie van Orbit by Pub.

De afgelopen jaren heeft hij, met zijn passie voor de oceaan en zijn rijke ervaring, bijgedragen aan de creatie van het nieuwe Sustainable Brands Global Project: SB Oceans, een wereldwijd platform dat zich inzet voor een duurzame oceaan! Op 24 oktober zal hij zijn visie op zowel de sector als de consument met ons delen, en dit op basis van zijn werkervaring bij bedrijven en bureaus uit verschillende sectoren: gezondheid en welzijn, beauty, autosector, verzekeringen, immobiliën, onroerend goed, retail, entertainment en duurzaamheid.

Dit jaar wijdt PUB de editie aan het thema ‘Change is now!’ Het thema zal besproken worden door verschillende professionele en activistische spelers die autoriteiten zijn als het gaat om duurzaamheid. Meer informatie vindt u zoals gewoonlijk op Orbit by Pub.