Human8 benoemt Amy Perifanos tot global CPO

News / People

Human8, het voormalige InSites Consulting heeft Amy Perifanos, tot voor kort VP of commercial solutions voor Noord-Amerika, benoemd tot global chief portfolio officer (CPO). De nieuw aangestelde CPO zal een cruciale rol spelen bij het vormgeven van Human8’s strategie en portfolio.  

“Amy Perifanos is geen onbekende en heeft al heel wat verwezenlijkt binnen onze groep. Als VP commercial solutions en deel van het Amerikaanse leiderschapsteam heeft ze een cruciale rol gespeeld bij de transitie van onze organisatie van traditioneel marktonderzoeksbureau naar consultancybureau. Amy’s doelgerichte stijl en sterke ondernemersgeest zullen goed van pas komen in deze rol en in ons Global Leadership Team. We zijn dan ook verheugd om haar te zien schitteren in deze rol,” zegt Camille Nicita, CEO van Human8. 

Als global chief portfolio officer zal Amy Perifanos verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitwerking van klantgerichte oplossingen. Daarnaast zal zij een belangrijke rol spelen in talentontwikkeling, waarbij ze Human8-consultants ondersteunt om de uitdagingen waarmee klanten vandaag en in de toekomst mee worden geconfronteerd nog beter aan te pakken. 

“Ik ben bijzonder enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en gedreven om onze portfoliostrategie naar nieuwe hoogten te tillen. Ik kijk ernaar uit om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van Human8,” reageert Amy Perifanos.