Hungry Minds, Vanksen en Tapptic steunen Help49

Communication / News

Vele verenigingen zagen hun inkomsten de laatste maanden sterk dalen. Om hen een hart onder de riem te steken, lanceerden vier vrienden actief in de communicatiesector een oproep naar communicatie- en marketingbureaus. 36 bureaus reageerden inmiddels positief. Zij verbinden zich er samen toe om hun ervaring op grote schaal te verspreiden en de verenigingen te helpen waar nodig, onder de naam Help49.

Concreet kiest elk bureau ervoor om een bepaalde dienst gratis te verlenen, of het nu gaat om het creëren van een website, het optimaliseren van de sociale media of het opstellen van een communicatiecampagne… met andere woorden, een project dat ook effectief impact zal hebben op het dagelijkse leven van de vereniging.

Doen vandaag al mee: 65inches, Adjust, Adjuvent, Cible, Clef2web, DB Creation, Dogstudio, Epic, Expansion, Greenpig, Hungry Minds, Idweaver, Jeudimatin, Kiff, La niche, Madworks, Minds&more, Mountain View, Mungo Graphic, Nonante Cinq, Pépite Com', Pif!, Produweb, Reaklab, Reed, Spade, StartupMyBrand, Stratenet, Synchrone, Tapptic, Unanim, Universem, Vanksen, Wavenet, Wepika en Whitecube.