IAB MIXX Awards 2019: recordaantal cases

Awards / News

De Belgian Association of Marketing ontving een recordaantal cases voor de IAB Mixx Awards. Er werden 166 cases ingestuurd, waarvan 114 unieke cases ingezonden werden door 65 bureaus. Dat is een stijging van 25%. Nu is het wachten tot woensdagavond 16 oktober voor de ceremonie waarop de winnaars hun trofee in handen mogen nemen in aanwezigheid van alle specialisten uit de media en marketing. De IAB Mixx Awards is een organisatie van de Belgian Association of Marketing en Bestof Publishing, uitgever van Inside Magazine en Digimedia.be.

Voor deze editie 2019 van de IAB MIXX Awards had BAM de categorieën herwerkt, die duidelijk beter voldeden aan de verwachtingen van de markt. De nieuwe categorie "MarTech" is dan ook een groot succes met meer dan 20 ingediende cases. Net zoals tijdens het event The Rentree, waar 18 Belgian Digital Champions het podium kregen, mogen de IAB Mixx Awards cases trots zijn op de digitale campagnes in België.

De vier jury’s zullen de campagnes beoordelen in hun respectievelijke categorie Media, Martech, Digital Platforms en Digital Communication. De juryvoorzitters zullen eveneens de 'Special Jury Awards' onderscheiden waaronder de ‘Most Promising Agency’, de ‘Agency of the year’ en de ‘Advertiser of the Year’ Award.

De vier jury’s en hun respectievelijke voorzitters zijn :

Juries

Presidency

Member Jury

 

 

 

JURY MEDIA

Els Thielemans

(Maxxus Global)

Loubna Khalladi (KBC)

Laurence Waegemens (Clearchannel)

Maha Karim-Hosselet (MKKM)

José Fernandez (D’Ieteren)

 

 

 

JURY MARTECH

Olivier Simonis

(Qualifio)

Sandra Philippaerts (Roularta)

Benjamin Sekkai (Vectaury)

Laetitia Dangoisse (Selligent )

Ruben Geeraerts (S4M)

 

 

 

JURY DIGITAL PLATFORMS

Bram Cappaert (Prophets)

Thibaut Debelle (Audi)

Janneke Van Leemput (Delen Private Bank)

Anton Mussche (Stampix)

Antoinette Ribas (Ogilvy Social.Lab)

 

 

 

JURY DIGITAL COMMUNICATION

Anne-Clotilde Picot (IKEA)

Sylvie Quertainmont (Lactalis)

Jeremy Muylaert (Your agency)

Dieter Vanhoof (Your Company)

Deirdre Keustermans

De prijsuitreiking en de gala-avond zullen plaatsvinden op woensdag 16 oktober 2019 samen met zo’n 500 media- en marketingspecialisten te Tour&Taxis Brussel.

Meer informatie en inschrijven kan via http://mixxawards.be/