IKEA focust in Milaan samen met Sonos op licht en geluid

Agenda / News

IKEAGeluid en licht werken heel sterk in op het gemoed van mensen en zijn voor de sfeer in huis even belangrijk als elk vloerkleed, elk kunstwerk of elke zitbank. IKEA nodigt de wereld uit op FEEL HOME in Milaan, waar gegadigden zelf kunnen ondervinden wat voor (aangename) invloed licht en geluid kunnen hebben.
SYMFONISKIKEA werkt al jaren aan de democratisering van de verlichting in huis. Het recentste voorbeeld daarvan is het geconnecteerde slimme verlichtingssysteem TRÅDFRI. Als een van de eerste stappen op het pad om ook goede geluidskwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken, presenteren IKEA en Sonos de eerste producten uit het SYMFONISK assortiment op de FEEL HOME expo in Milaan in de Tortona-wijk. Het vertrekpunt daarbij? Het combineren van geluid en licht. Het zijn immers twee elementen die enorm belangrijk zijn voor het creëren van de juiste sfeer in huis.
IKEA en Sonos hebben samen een prototype aan de wereld voorgesteld. Het gaat om een luidspreker voor op de boekenplank, een speaker, geconnecteerd en multifunctioneel. Gedurende één week in Milaan krijgen bezoekers de kans om te horen hoe SYMFONISK klinkt en de mensen achter het product te ontmoeten: de interieurexperts van IKEA en de geluidsexperts van Sonos. De expo loopt van 9 tot en met 14 april. Geen ticket naar Milaan? Op 8 april onthult IKEA een tweede product in de innovatieve SYMFONISK collectie.