Immoweb baadt in weelde

Media / News

Belles demeuresImmoweb verruimt zijn aanbod met de lancering van vastgoedsite Belles Demeures in België. Belles Demeures staat in Frankrijk al 30 jaar synoniem voor luxevastgoed dankzij een aanbod van bijna 23.000 eigendommen in Europa.
De markt van luxevestgoed kent nog steeds een groot succes in ons land. Dat kon Immoweb vaststellen tijdens een anderhalf jaar durende testfase op Belles Demeures met een twintigtal vastgoedmakelaars uit de drie Belgische gewesten. « De pilootfase bevestigt dat eigenaars de waarde van hun luxevastgoed willen maximaliseren op een gespecialiseerde website. Tegelijk hebben we in deze fase meer inzicht gekregen in de specifieke noden van zowel de Belgische eigenaars als kopers. Dat heeft ons geholpen om onze service af te stemmen op hun verwachtingen, » vertelt Aude Salques, business development manager bij Immoweb.
Immoweb is verantwoordelijk voor de aanpassing van de Belles Demeures-website aan de specifieke eisen van de Belgische klanten, voor de marketing richting vastgoedmakelaars en voor de verhoging van de visibiliteit bij potentiële Belgische kopers. De lancering van Belles Demeures in België bezorgt de website direct marktleiderschap in het luxesegment. Van bij de opstart biedt de site namelijk al bijna 3000 exclusieve eigendommen in ons land aan. Het online zetten van deze prestigieuze eigendommen is enkel weggelegd voor vastgoedprofessionals.