Ine Tassignon versterkt communicatieteam Delhaize

News / People

Sinds 5 september is Ine Tassignon aan boord bij Delhaize, waar ze het communicatieteam versterkt als manager externe communicatie en woordvoerder. Met een succesvolle trackrecord van ongeveer 12 jaar ervaring in de communicatiewereld, is dit een nieuwe uitdagende stap in haar carrière. Ine Tassignon startte haar loopbaan in 2010 bij televisieproductiehuis Woestijnvis en trok daarna naar Rode Kruis-Vlaanderen waar ze bijna 6 jaar lang - eerst als back-up en vervolgens als woordvoerder en manager van het team Pers & Media - aan de slag was. Na nog een tussenstop van anderhalf jaar als director Corporate Communications bij communicatiebureau Push To Talk vervolledigt ze nu het externe communicatieteam, onder leiding van Roel Dekelver, bij Delhaize.  

“Ik kijk er naar uit om de kennis en ervaring die ik tot nu toe vergaarde in te zetten en verder te ontwikkelen bij Delhaize”, vertelt Ine Tassignon. “Samenwerken met een getalenteerd team, meewerken aan interessante projecten en ​ het woord voeren voor een sterk merk als Delhaize is een uitdaging waar ik heel veel zin in heb”.  

Zowel de dienst interne en externe communicatie als het public affairs team van Delhaize vallen onder de verantwoordelijkheid van Roel Dekelver. Het woordvoerderschap van Delhaize zal vanaf nu dus opgenomen worden door drie personen : Ine Tassignon, Karima Ghozzi en Roel Dekelver.