ING, Xerius en Octa+ kiezen voor POM

Communication / Innovation / News

POMDeze maand gaan zowel ING, Xerius als Octa+ van start met het aanbieden van POM als betaaloplossing aan hun klanten. Aanrekeningen betalen wordt zo eenvoudiger en sneller dankzij de geïntegreerde POM-betaalknop.
ING Invoice Solutions is een online tool waarmee ondernemers hun facturatie van A tot Z kunnen regelen. Facturen die via het platform via e-mail verzonden worden, worden voortaan voorzien van een slimme betaalknop van POM (gratis te activeren in de tool). Deze knop leidt naar een online betaalomgeving van POM, waar betaald kan worden met Bancontact (op desktop én mobiel). Ondernemers kunnen zo meer betaalgemak bieden aan hun eindklanten, waardoor ze sneller hun betalingen ontvangen, en dus heel wat tijd en geld besparen.
Ondernemers die klant zijn bij Xerius kunnen vanaf deze maand ook genieten van het comfort van de POM-betaaltechnologie voor de afrekening van hun sociale bijdragen. Via de POM-betaalknop in de bijhorende e-mail wordt het mogelijk om de opdracht te geven de betaling van de bijdragen pas te laten uitvoeren op de vervaldag. Extra handig voor wie het te betalen bedrag zo lang mogelijk op zijn of haar rekening wil zien staan.
Energieleverancier Octa+ tot slot maakt het vanaf deze maand een stuk eenvoudiger voor haar klanten om facturen te betalen. Dankzij de samenwerking met POM wordt een handige betaalknop toegevoegd aan de digitale aanrekening via e-mail. Via de koppeling met Bancontact is de factuur in enkele seconden betaald.