Inge Moerenhout naar Pebble Media

Media / News / People

Pieter Jadoul

Pieter Jadoul

Op 17 juli paste Pebble Media zijn interne structuur aan. Pieter Jadoul, die sinds 2010 sales director was, neemt voortaan een nieuwe functie op binnen Pebble Media als business strategy & development director. Pieter Jadoul: “De continue evolutie van de digitale markt vraagt om een specifieke benadering en een focus op nieuwe en gezonde business modellen verrijkt met data. Adverteerders zoeken naar performante targetingmogelijkheden en bij uitgevers is er nood aan duurzame revenu modellen. Het is belangrijk dat wij binnen deze markt aan snelheid winnen.”

Inge Moerenhout

Inge Moerenhout

Aangezien deze benadering impact heeft op de verschillende afdelingen zal Pieter Jadoul in zijn nieuwe rol nauw samenwerken met het sale team, maar ook met het Pebble Media data, adops en product-team.

Inge Moerenhout, tot voor kort sales manager agencies bij Mediahuis Connect, maakte diezelfde 17 juli de overstap naar Pebble Media, waar ze als sales director aan het hoofd komt van het salesteam. Pebble Media is verheugd met de komst van Inge Moerenhour: “Ze valt op door haar directe hands-on aanpak, sterke people skills en haar kennis & ervaring van de digitale markt. Hierdoor kan ze in de Pebble Media portfolio lange termijn samenwerkingen verder uitbouwen en gelijktijdig nieuwe business opportuniteiten spotten.” Inge Moerenhout: “Ik kijk er naar uit om samen te werken met een  professioneel team dat tot driemaal toe bekroond werd met een AMMA-award voor ‘Sales house of the year’! Pebble Media investeert continu in een sterke ontwikkeling en diversificatie van het digitale aanbod op de Belgische markt en sprak me in het bijzonder aan door zijn pioniersrol inzake technologie en data. Ik verheug me om te  bouwen aan impactvolle en  efficiënte campagnes voor adverteerders en me ten volle in te zetten voor een netwerk van sterke merken van publishers op de Belgische markt!”

Inge Moerenhout was voor de fusie tussen Corelio en Concentra aan de slag bij Concentra als sales director, waar ze het salesteam leidde en mee aan de wieg stond van nieuwe business initiatieven als TV-zender Acht en websites als she.be en madein.be. Koen Van Rhijn, CEO Pebble Media: “We kijken erg uit naar de komst van Inge bij Pebble Media. Samen zullen we werken aan een verhaal waarbij we snel inspelen op nieuwe marktevoluties en inzichten hierover te delen met onze partners en klanten.”