Insta-comedian Nicolas Caeyers start bij FamousGrey als allround creative

News / People

Bij het grote publiek staat hij bekend als Sabine, maar weinig mensen weten dat de creatieve talenten van social mediafenomeen Nicolas Caeyers nog véél verder reiken dan contentcreatie. Hij heeft er al een indrukwekkende (internationale) carrière opzitten als acteur en regisseur, en kiest nu voor een nieuw hoofdstuk in de reclame. En dat hoofdstuk start bij FamousGrey.

Bij de meeste Vlamingen hoeft hij geen introductie: Nicolas Caeyers vermaakte ons tijdens de coronapandemie massaal met zijn hilarische sketches op TikTok en Instagram. Vooral het personage Sabine stak aan, en vandaag kruipt Nicolas dan nog regelmatig in de huid van zijn alter ego. Voor die video’s werd hij genomineerd voor een Jamie voor Beste TikTok. Het waren lang niet zijn eerste stappen in de media, want hij is ook acteur en regisseur voor de muziekindustrie. Hij regisseerde, producete, en monteerde video’s en visuals voor onder andere Tomorrowland, Avicii, Swedish House Mafia, Martin Garrix en Coachella.

Hij zet zijn indrukwekkende carrière nu verder bij FamousGrey, waar hij de creatives en het social media team zal helpen als allround creative, content creator en producer. “Voor ik in de muziek scene belandde was het na mijn studies aan NARAFI Brussel altijd al mijn plan om in de reclame te gaan. Ik was van kleins af aan gefascineerd door slimme en mooie campagnes. De keuze voor FamousGrey was snel gemaakt: FamousGrey is rock & roll. Ik hou van bureaus waar hiërarchie niet on top of the list staat. Wat Sabine betreft, die is nog lang niet dood. Ik hou ze nog levend voor zolang mensen haar niet beu gezien zijn!", zegt Nicolas Caeyers.

Joachim François, head of digital, vult aan: “Digitaal adverteren gaat vandaag verder dan aawezig zijn op platforms; creativiteit en snelheid zijn cruciaal. Nicolas Caeyers, met succesvolle contentcreaties voor internationale events en als Sabine, versterkt perfect onze digitale en creatieve teams. Nicolas snapt hoe we kunnen verleiden in online cultuur én hoe we campagnes kunnen doorvertalen naar online cultuur.”