Intracto Group neemt digitaal bureau Isaac over

Communication / News

De ambitie van Intracto Group om verder te groeien kent met de overname van het Nederlandse Isaac een volgende stap. Isaac is 110 teamleden sterk en bedient voornamelijk klanten in commerce en de financiële sector. Klanten zijn onder andere Signify, De Mandemakers Groep, Ingenico en diverse banken.

Isaac is gekend en gelauwerd in Nederland en werd de laatste drie jaren door Emerce uitgeroepen als beste full-service digital agency. “Wat begon als sites maken in bijberoep, is uiteindelijk harder gegroeid dan we ooit hadden kunnen dromen. Vanuit onze ambitie om onze dienstverlening te verbreden en aan te bieden in heel West-Europa, zijn we in contact getreden met Intracto Group. In Intracto Group hebben we een partner gevonden waarmee dit kan. Zo kunnen we in de toekomst naast technologische oplossingen onze klanten nog meer adviseren op het gebied van strategie, marketing, content en creatie,” klinkt het bij Mark Hoogendoorn, CEO van Isaac. “Onze club en de expertise van ons team in onder andere Java, PHP en Magento zal ook voor Intracto Group en zijn klanten van waarde zijn. We hebben ongelooflijk veel zin om onze schouders te zetten onder het groeiverhaal dat Intracto Group aan het schrijven is. Max en ik blijven aan boord en stappen mee in dit succesverhaal.”

Intracto Group wil garant staan voor platformonafhankelijk advies. Met de toevoeging van de 110 teamleden van Isaac vergroot de expertise in Magento en Java aanzienlijk. Voor de groep is het ook een uitgelezen kans om de bestaande aanwezigheid in de regio Eindhoven verder te ontwikkelen. De inspirerende stad zorgt er dan ook voor dat Intracto Group voortaan volledig actief zal zijn in de as Amsterdam-Utrecht-Eindhoven.

Pieter Janssens, CEO Intracto Group, licht toe: “Wat ons meteen aansprak in Isaac is hun aanpak van digitale vraagstukken. Hun baseline charmeerde dan ook meteen: 'We turn complexity into profitability!' Dat is exact hoe wij ook naar onze klanten kijken. Net als Isaac willen we ons focussen op maximaal ontzorgen van onze klanten. Zelfs met de meest complexe vraagstukken. Met Isaac aan boord versterken we ons weer qua technologische kennis op het gebied van commerce, transactionele systemen en financial services.”

Het coronatijdperk is voor Intracto Group geen moment om op de pauzeknop te drukken. “Eerlijk gezegd: we hebben meer dan ooit de ambitie om nog sterker te groeien. We merken heel wat positieve signalen in de markt. Meer dan ooit zien we investeringen in digitale transformatie en commerce waarbij klanten op zoek gaan naar geïntegreerde partners zoals wij. Bedrijven en overheden duwen duidelijk het digitale gaspedaal in. Iedereen kon het zien: wie al stappen had gezet op vlak van digitale transformatie is in tijden van Covid-19 als winnaar uit de strijd aan het komen.”

Foto: © Twycer