iO levert drie MVP’s voor Sitecore MVP-programma 2023

Awards / News

End-to-end agency iO heeft in 2023 drie Sitecore MVP’s in de gelederen. Deze experts hebben zich laten zien als de meest actieve Sitecore-communityleden en beantwoorden aan de hoogste eisen van kennis, expertise en engagement met de community. Ze mogen daarom de (persoonlijke) titel van Sitecore Most Valuable Professional dragen in 2023.

iO’s Sitecore MVP’s van 2023 zijn bekend. Dat is bekendgemaakt tijdens de 17e editie van het Sitecore MVP-programma, een erkenning door Sitecore voor 241 specialisten wereldwijd dit jaar, gekozen uit 16,000 developers en 30,000 actieve communityleden.

De Sitecore MVP Award bekroont ‘s werelds meest actieve Sitecore-communityleden die waardevolle online en offline expertise bieden. Expertise die de community-ervaring verrijkt en het engagement om kennis en technische expertise te delen met partners uit de gemeenschap, klanten en prospects.

iO begeleidt organisaties zoals Eneco, Landal GreenParks, Efteling, Provincie Zeeland en DAF al sinds 2005 met Sitecore — en biedt als Sitecore Platinum Partner zakelijke ondersteuning, ontwikkeling op maat en antwoorden op vragen over het platform. Enkele experts zijn zelfs niet aan hun proefstuk toe en wisten de voorbije jaren keer op keer hun MVP-status te verzilveren.

iO’s Sitecore MVP’s van 2023 zijn:

  • Rob Habraken, Technology Director bij iO, Sitecore Technology MVP, 8ste erkenning
  • Koen Roos, Business Developer bij iO, Sitecore Ambassador MVP, 6de erkenning
  • Jeroen Breuer, Senior Software Developer bij iO, Sitecore Technology MVP, 1ste erkenning
  •