Isabel Verstraete weet hoe u duurzaam én succesvol kunt zijn

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

Die sprekers van 21 oktober stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Isabel Verstraete. Zij begon haar carrière in de reclame en marketing en werkte in Frankrijk, Nederland en haar geboorteland België. Ze werkte zowel aan de corporate kant als aan de kant van de reclamebureaus. Haar grootste drijfveer in haar werk is altijd geweest om merken te helpen relevant te blijven.

In 2011 richtte ze haar eigen strategieadviesbureau op en ontwikkelde ze de i-scan: een herpositioneringsmethodologie die met succes wordt toegepast op tientallen bedrijven, van kmo's tot multinationals. Tijdens de eerste lockdown ging ze aan de slag met The C A R E Principles. Een nieuwe visie en methodologie over hoe toekomstbestendige bedrijven zorg moeten injecteren in alles wat ze doen. Het boek 'Does your brand care?' werd in maart 2021 gepubliceerd door Lannoo Campus. Nog altijd een aanrader!

Het webplatform The Care Principles wil een platform worden van strategische inspiratie en educatie met een focus op 'positieve verandering'. Het webplatform biedt inspiratie via onder meer een videopodcast waarin Isabel business talks host met bedrijven die laten zien dat zorg voor iets of iemand kan leiden tot grote zakelijke successen - de tweeds reeks is op komst! Als keynote spreker en business mentor helpt Isabel bedrijven te begrijpen hoe ze zich kunnen voorbereiden op een duurzame en succesvolle toekomst. Sinds 2019 is ze ook voorzitster van FAM: de Female Association of Marketing, een hub binnen de Belgian Association of Marketing (BAM).

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!