Jan Simonson is business development manager 87seconds

News / People

Het in Brussel gevestigde videocontentbureau 87seconds verwelkomt Jan Simonson als business development manager voor de Belgische en Nederlandse markt. De aanwerving past perfect binnen haar recente herpositionering als full 360° creative agency.

Simonson zal onder andere het bereik van het bedrijf in België en Nederland versterken en de expertise van het bedrijf omtrent videocontent in de brede zin van het woord helpen uitdragen. Zijn people-first aanpak stelt hem in staat om waardevolle connecties op te bouwen met partners en hun behoeften in kaart te brengen. In zijn vorige functies hielp hij jonge, snelgroeiende merken een plaats te veroveren in de retailindustrie. Hij werkte nauw samen met creatieve- en marketingteams om het ware DNA van bedrijven correct te representeren, rekeninghoudend met de lokale context, wat van groot belang is in de huidige digitale omgeving.

“Ik ben bijzonder enthousiast over de nieuwe functie die ik bij 87seconds zal innemen, grotendeels vanwege de visie van het bedrijf. 87seconds is gespecialiseerd in het creëren van social-led videocontent en helpt haar partners aan betekenisvolle storytelling die zichtbaarheid creëert in een toch wel zwaar verzadigde digitale omgeving,” vertelt Jan Simonson. “Bedrijven helpen op te vallen en hun boodschap effectief en authentiek over te brengen is iets waar ik een passie voor heb. Video is de meest voorkomende vorm van merkcommunicatie. Een boodschap gaat gemakkelijk verloren in de ruis van onze digitale omgeving. Hier, bij 87seconds, is het team toegewijd aan het creëren van content die een reactie uitlokt, een gevoel opwekt en de betrokkenheid van het publiek vastlegt. Ik ben erg enthousiast deel uit te maken van zo'n getalenteerd en innovatief team.”