Jean-Charles Malherbe nieuwe CEO ProduPress

News / People

Jean-Charles Malherbe, CEO Produpress (Le Moniteur Automobile, AutoGids, Autowereld)./. www.moniteurautomobile.be - www.autogids.be - www.autowereld.be Photo : Geoffroy LIBERT / Produpress - TOUS DROITS RESERVES - ALL RIGHTS RESERVED Tel : +32/477.47.61.25 - gl@produpress.be

Jean-Charles Malherbe, CEO Produpress (Le Moniteur Automobile, AutoGids, Autowereld)./. www.moniteurautomobile.be - www.autogids.be - www.autowereld.be Photo : Geoffroy LIBERT / Produpress


Na ProduPress gedurende 11 jaar te hebben geleid, geeft Tanguy Rousseaux (47 jaar) de fakkel door aan Jean-Charles Malherbe. In 1995 ging Tanguy Rousseaux bij ProduPress aan de slag en in 2005 werd hij CEO van het bedrijf. Binnen ProduPress zal hij werkzaam blijven als voorzitter van de raad van bestuur.
Jean-Charles Malherbe behaalde een masterdiploma aan de Solvay Brussels School. In 2003 begon hij zijn carrière bij Altran, om vervolgens van 2006 tot 2011 als strategisch consultant aan de slag te gaan bij A.T. Kearney. In 2009 startte en leidde hij gedurende 3 jaar het bedrijf RestoPass, dat hij 3 jaar later verkocht. In 2011 begon hij bij de Alcopa-holding en bleef daar zes jaar met als belangrijkste functies managing director Isuzu Benelux & Poland en sales director Hyundai Belux.
ProduPress is toonaangevend in België wat betreft de verspreiding van informatie over auto’s, voor zowel magazines als websites. Met meer dan 45 personeelsleden en een volledige toewijding aan de automobielsector, is ProduPress de grootste leverancier van automagazines op de Belgische markt. In 2015 lanceerde ProduPress een nieuwe website. Het bezoekersaantal steeg al snel van 30.000 bezoekers per dag tot meer dan 50.000 in 2017. Er zijn zelfs pieken van 120.000 bezoekers per dag tijdens het autosalon in januari. Tot slot verzorgt ProduPress Advertising de regie van de websites Immoweb en Autoscout24.