Jeroen Berx naar Landvogel

News / People

jeroen berxJeroen Berx (ex-Latcho) gaat aan de slag bij Landvogel, waar hij als creative producer het sterk groeiende bedrijf mee zal versterken. Landvogel is een onafhankelijk, full service productiehuis uit Antwerpen dat sinds 2012 actief is. Ze helpen merken en reclamebureaus bij het vertellen van hun verhaal door premiumcontent te creëren voor elk soort scherm.

"Onze taak als producent gaat vandaag veel verder dan een louter productionele ondersteuning. Voor onze klanten zijn we een trouwe partner die meedenkt binnen het gegeven kader maar ook, ten gepaste tijde, de stakeholders in het creatie- en productieproces challenget om steeds de best mogelijke film te maken. De creatieve inbreng van onze producers en de sterke tandem die ze vormen met onze regisseurs, is daarvoor van levensbelang. Jeroen deelt deze visie helemaal en samen met zijn jarenlange ervaring heeft dat de doorslag gegeven om samen in zee te gaan," zegt Thomas Cassiers, founding partner van Landvogel. "Met Jeroen die het huidige team onder leiding van Yannick Verdonck (Executive Producer) aanvult, zijn we meer dan ooit klaar om nog een niveau hoger te schakelen."

Jeroen Berx over Landvogel: “Bij de eerste ontmoeting met Glenn en Thomas voelde ik meteen de enorme energie die door dit huis waait. Door de niet te stillen honger naar nieuwe regisseurs en portfolio werk, de internationale uitbreidingsplannen en de mogelijkheid om mee te werken aan boeiende content projecten zoals 'Off Track' voor Volkswagen, voelde het meteen juist om hier deel van uit te maken.”