Jesse Vanophalvens co-creatief directeur bij Bonka Circus

News / People

Jesse Vanophalvens volgt Vincent -Vinne- Jansen op als creatief directeur bij Bonka Circus. De senior creative/copywriter werkt al enkele jaren bij Bonka Circus na een carrière bij Mortierbrigade en TBWA. Bij Bonka Circus was hij onder meer verantwoordelijk voor ‘Last Night a DJ Saved My Life’, ‘Don’t Do Drugs & Drive’ en ‘Beloofd’ voor de VSV, maar ook ‘Curieuzeneuzen’ en ‘Het Grote Gelijk’ voor De Standaard. Als co-creatief directeur with a purpose zal hij samen met Bart Gielen de creatie bij Bonka leiden.

“Toen Vinne me vertelde dat hij zich fulltime ging ontfermen over zijn geesteskind “Assist”, een boekhoudprogramma voor VZW’s dacht ik meteen aan Jesse om deze functie in te vullen,” vertelt Bart Gielen, co-CD bij Bonka Circus. “Jesse’s portfolio is doordrongen van purpose driven-projecten. Daarnaast is hij een creatief die co-creatie omarmt en denkt vanuit gedragsverandering in plaats van in campagnes. Een creatief die liever aandacht verdient dan te kopen. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met Jesse verder een lap op te geven,” besluit de CD.

“Ik heb de laatste jaren enorm veel kunnen opsteken van ervaren gasten als Vinne, Bart en Peter (Verbiest). Ik kijk er naar uit om die ervaring op mijn beurt door te geven en in te zetten voor maatschappelijke projecten met een duidelijk doel: PR-impact en gedragsverandering,” aldus kersvers creatief directeur Jesse Vanophalvens.