Jessica Alba en Zac Efron houden het spannend in Dubai

Crea / News

 

Dubai Tourism lanceerde met Dubai Presents een nieuwe wereldwijde campagne met Hollywoodsterren Jessica Alba en Zac Efron. De campagne nodigt reizigers, storytellers, en artistieke scheppers wereldwijd uit om zichzelf in de spotlight te zetten. Dit door hun eigen script te schrijven en door in hun zelfgemaakte avontuur te verschijnen, met de adembenemende locaties in Dubai als de perfecte achtergrond. 

De campagne werd gefilmd door regisseur Craig Gillespie (winnaar van een Directors Guild Award) en bestaat uit een reeks van zes korte trailers in verschillende genres. Elke film neemt de kijkers mee op een boeiende reis door de stad. Naast de eerste film – in een spannende spy-action-setting – zullen Alba en Efron ook te zien zijn in een reeks trailers in verschillende genres die na mekaar gelanceerd worden over een periode van vier maanden.

 
 

Dubai Tourism is altijd blijven communiceren met doelgroepen in zijn internationale sleutelmarkten zodat de stad top-of-mind bleef bij reisfanaten. Voortbordurend op een reeks digitale activaties zoals #TillWeMeetAgain, #ReadyWhenYouAre and #LiveYourStory, draait Dubai Presents rond Dubai’s positie als veilige must-visit bestemming en schept het een beeld van zijn diverse aanbod.

De 360°-campagne werd op 5 augustus 2021 gelanceerd in 27 landen, waaronder België, en in meer dan 15 talen. In België zal die op sociale media te zien zijn. Aanvullend op de zes trailers met beroemdheden als speerpunt, bevat de campagne ook een reeks teasers rond gastronomie, natuur, activiteit en genieten in Dubai.